DUYURU

Oyuncu Mahkemeleri Açıldı
14.01.2014
height:=src=http://i40.tinypic.com/1247ujb.jpg

Değerli Knight Online Oyuncuları,

Oyuncu Mahkemesi ile hesaplarının haksız bir şekilde kapatıldığını düşününen oyuncularımıza söz hakkı veriyoruz ve bir yanlışlık yapıldıysa bu yanlışı düzeltmeyi amaçlıyoruz. 2012 Ocak ayı itibariyle hesabınızın haksız bir şekilde kapatıldığını düşünüyorsanız, açacağınız konu ile savunmanızı bize iletebilirsiniz.

Savunmasını bize iletecek oyuncularımızın açacağı konu başlıklarının 'Karakter Adı: , Sunucu:' şeklinde olmasını ve konu içeriğinin aşağıdaki şablona göre hazırlanmasını önemle rica ederiz

Karakter Adı:
Sunucu:
Hesabın Kapatılma Tarihi:
Hesabın Kapatılma Sebebi:
Savunma:


Savunmalar sadece Moderatör ve GM Ekibi tarafından görülebilecek ve yapılacak değerlendirmelerin sonunda, olumsuz bir karar alınması durumunda ilgili konu kapatılacak, olumlu bir karar alınması durumunda ise ilgili konu Oyuncu Mahkemesine taşınacaktır. Oyuncu Mahkemesine taşınan konular, iki hafta boyunca, başta Jüri üyeleri olmak üzere tüm oyuncuların değerlendirmesine sunulacak ve iki haftanın sonunda konu kapatılarak, karar GM Ekibi tarafından yapılacak son bir değerlendirmeden sonra sizlerle paylaşılacaktır. Değerlendirme sonucunda hesabının açılmasına karar verilen oyuncular, oyuna zindandan başlayacaktır. Oyuncu Mahkemesine taşınan konularda, üslubuna dikkat etmeyen oyuncular hakkında gerekli işlemler yapılacak, savunma sahibinin üslubuna dikkat etmemesi durumunda ise davası direkt olarak düşürülecektir.


Oyuncu Mahkemesi 14.03.2014 tarihi itibariyle kapatılacak ve tüm incelemeler 14.06.2014 tarihinde sonlanacaktır.



Savunma konusu oluşturmak için lütfen buraya tıklayınız.


NTTGame||Knight Online Worl

Adil bir oyun sunmak amacıyla...


NTTGame || Knight Online Ekibi