GuideYetenekler

Ana Yetenekler
Yetenekler
Yetenek İsmi Tür Açıklama
M32 M32 Silah Yeteneği Bomba atar silahı ile rakiplerine ölümcül hasarlar verebilirsin.
LXM46 LXM46 Silah Yeteneği Belirlediğiniz bölgeye yapışkan bomba atar ve belli bir süre geçtikten sonra etraftaki düşmanlara hasar verir.
Saldırı Robotu (Sentry Gun) Sentrygun Kurmalı Yetenek Saldırı Robotu kurulduğunda çevresindeki düşmanlara makineli tüfek ile saldırır. İmha edilmediği sürece sahibi tarafından yeri değiştirilebilir.
Drone (Sentry Drone) Sentry Drone Kurmalı Yetenek Sahibinin çevresindeki düşmanları takip eder ve hasar verir.
Mayın (Blast Sensor) Blast Sensor Kurmalı Yetenek Çevresinden düşman geçtiğinde Mayın aktif olur ve muazzam bir hasar verir.
Saldırı Dronu (Killer Drone) Killer Drone Kurmalı Yetenek Etrafında algıladığı düşmanlara ölümüne saldırır.
Savunma Kalkanı (Combat Shield) Combat Shield Savunma Yeteneği Belirli bir süre için gelen hasarı durduran bir kalkan kurar. Kalkan hareket ettirilebilir, fakat kuran kişi öldüğünde yok olacaktır.
Yan Yetenekler
Yetenekler
Yetenek İsmi Tür Açıklama
Tarama Sensörü (Scan Sensor) Killer Drone Kurmalı Yetenek Çevredeki düşmanları belirli bir süreliğine hem haritada, hem de oyun ekranında gösterir. Ayrıca takım arkadaşların da bu yetenekten faydalanabilir.
Tarayıcı Bomba (Scan Grenade) Scan Grenade Destek Yeteneği Atıldığı bölgedeki düşmanları gerçek zamanlı olarak tarar. Taranan düşmanlar, takım arkadaşlarınca da takip edilebilir.
Cephane Kiti (Ammokit) AMMO KIT Destek Yeteneği Ekstra cephane sağlar. Cephane kitini farenin sol tuşu ile diğer oyuncuların kullanması için yere atabilir, sağ tuşu ile kendiniz için kullanabilirsiniz.
Sağlık Kiti (MedicKit) HEALTH KIT Destek Yeteneği Kullanıldığında bir miktar iyileşme sağlar. Sağlık kitini farenin sol tuşu ile diğer oyuncuların kullanması için yere atabilir, sağ tuşu ile kendiniz için kullanabilirsiniz.
Şaşırtma Fıçısı (Explosive Cask) Explosive Cask Destek Yeteneği Kullanıldığında rakibinizin hareket yönlerini şaşırmasına sebep olursunuz.
EMP Bombası (EMP Grenade) EMP Grenade Destek Yeteneği Aktif düşman yeteneklerini etkisizleştirir ve düşmanın yetenek barını %10 düşürür. (Mouse’un sol tuşu ile fırlatır, sağ tuşu ile anında kullanır)
Konstrasyon (Concentrate) Concentrate Destek Yeteneği Hareket ederken veya ateş ederken ekstra konsantrasyon sağlayarak mermilerinizin daha düz gitmesini sağlar.
Parazit (Jamming) Jamming Destek Yeteneği Etrafa parazit yayarak rakibinizin minimap kullanımını ve alanda kurulu cihazları belirli bir süre iptal eder.