RehberOYUN MODLARI

Takım Ölüm Oyunu
Team Death Match
Mod Açıklaması

Düşmanları öldürerek hedefe en hızlı ulaşan takım kazanır.

Galibiyet için Gereken Şartlar

Belirlenen süre içerisinde hedeflenen öldürmeyi yakalamaniz gerekmektedir. (Eger hedefe ulasamadan süre biterse, en yüksek skoru elde eden takim kazanir.)

Bul ve Yok Et
Search and Destroy
Mod Açıklaması

Hücüm takımı belirlenen alanlara bomba kurar bu arada defans takımı ise onları durdurmaya çalışır. Bu modda yeniden doğma bulunmuyor, öldükten sonra bir sonraki roundu beklemelisiniz. Takımlar belirlenen sayıya hızlı şekilde galibiyet alarak devam etmelidirler. Round ortalarında ise hücüm takım ile defans takım yer değiştirir.

Galibiyet için Gereken Şartlar

Hücum Takımı >Tanımlanan kordinatta bombayı kurmayı ve patlatmayı başarır > Tüm düşman kuvvetlerini öldürür. Savunma Takımı > Hücum takımının belirlenen kordinatlarakurduğu bombayı imha eder. > Tüm düşman kuvvetlerini öldürür. >Eğer bomba patlar ise, savunma takımı tüm düşman kuvvetlerini öldürmüş olsa dahi kaybeder.

Herkes Tek
Free For All
Mod Açıklaması

Her bir oyuncu rekabet içerisine girerek, hedefe ilk ulaşan olmak için mücadele ederler.

Galibiyet için Gereken Şartlar

Belirlenen süre içerisinde hedeflenen öldürme sayısına ulaşın. (Eğer hedefe ulaşamadan süre biterse, en yüksek skoru elde eden oyuncu kazanır.)

Ele Geçir
Domination
Mod Açıklaması

Her iki takımın da hedefi belirlenen süre içerisinde, kordinatı belirlenmiş üç bayrak bölgesini ele geçirmek ve düşmandan daha çok puan toplamaktır. Takımların kazandığı puan, vurulan düşman sayısına göre değil, bayrak bölgelerinin ele geçirilme sayısına dayanarak belirlenir. Round 1 bittikten sonra her iki takımın da doğacağı taraf değişir, ve her iki round da toplamda en yüksek puanı alan takım kazanır. Öldükten sonra yeniden doğma sınırı yoktur.

Galibiyet için Gereken Şartlar

İkinci tur sonrası en yüksek puanı toplayan takım kazanır.

K.NİŞANCI MAÇI
Sniper Mode
Mod Açıklaması

Belirlenmiş olan süre zarfı içerisinde, gerekli hedeflere ilk ulaşan takım kazanır.

Galibiyet için Gereken Şartlar

Takım Ölüm Oyunu mantığı ile aynı olduğu için, öldüğünüzde round sonuna kadar tekrardan doğacaksınız. Eğer belirlenen süre içerisinde gerekli hedeflere ulaşamaz iseniz, o halde süre sonunda en yüksek puana sahip olan takım kazanır. Eğer, karakterinizde keskin nişancı tüfeği, uzun menzilli piyade tüfeği ve bıçak dışında farklı bir silah var ise, o halde silahlarınız otomatik olarak temel silahlar ile değiştirilir. K.Nişancı tüfeği, Uzun menzilli piyade tüfeği ve bıçaklar kullanılabilir.

K.NİŞANCI PRO
Sniper Pro
Mod Açıklaması

Belirlenen galibiyet sayısına ulaşan takım kazanır.

Galibiyet için Gereken Şartlar

Karşı takımı yok eden ilk ekip kazanır! Karşılaşma esnasında ölürseniz bir sonraki roundu beklemelisiniz. Kazanma/Kaybetme iki takım için de her turda sayılır. Belirlenen sürede rakibi saf dışı bırakan taraf kazanır. Süre biterse, daha fazla hayatta kalan oyuncusu olan takım kazanır. Eğer, karakterinizde keskin nişancı tüfeği, uzun menzilli piyade tüfeği ve bıçak dışında farklı bir silah var ise, o halde silahlarınız otomatik olarak temel silahlar ile değiştirilir. K.Nişancı tüfeği, Uzun menzilli piyade tüfeği ve bıçaklar kullanılabilir.

Yakın Dövüş
Melee Mode
Mod Açıklaması

Belirlenen süre içerisinde skor hedefine en kısa sürede ulaşan takım kazanır.

Galibiyet için Gereken Şartlar

Takım Ölüm Oyunu mantığı ile aynı olduğu için, öldüğünüzde round sonuna kadar tekrardan doğacaksınız. Eğer belirlenen süre içerisinde gerekli hedeflere ulaşamaz iseniz, o halde süre sonunda en yüksek puana sahip olan takım kazanır. Bu modda sadece yakın dövüş silahları ile mücadele edebilirsiniz.

Tabanca Maçı
Handgun Mode
Mod Açıklaması

Belirlenen süre içerisinde skor hedefine en kısa sürede ulaşan takım kazanır.

Galibiyet için Gereken Şartlar

Takım Ölüm Oyunu mantığı ile aynı olduğu için, öldüğünüzde round sonuna kadar tekrardan doğacaksınız. Eğer belirlenen süre içerisinde gerekli hedeflere ulaşamaz iseniz, o halde süre sonunda en yüksek puana sahip olan takım kazanır. Bu modda sadece tabanca ve yakın dövüş silahları ile mücadele edebilirsiniz.

Tabanca Pro
Handgun Pro
Mod Açıklaması

Belirlenen galibiyet sayısına ulaşan takım kazanır.

Galibiyet için Gereken Şartlar

Karşı takımı yok eden ilk ekip kazanır! Karşılaşma esnasında ölürseniz bir sonraki roundu beklemelisiniz. Kazanma/Kaybetme iki takım için de her turda sayılır. Belirlenen sürede rakibi saf dışı bırakan taraf kazanır. Süre biterse, daha fazla hayatta kalan oyuncusu olan takım kazanır. Bu modda sadece tabanca ve yakın dövüş silahları ile mücadele edebilirsiniz.

Pompalı Maçı
Shotgun Mode
Mod Açıklaması

Belirlenen süre içerisinde skor hedefine en kısa sürede ulaşan takım kazanır.

Galibiyet için Gereken Şartlar

Takım Ölüm Oyunu mantığı ile aynı olduğu için, öldüğünüzde round sonuna kadar tekrardan doğacaksınız. Eğer belirlenen süre içerisinde gerekli hedeflere ulaşamaz iseniz, o halde süre sonunda en yüksek puana sahip olan takım kazanır. Bu modda sadece pompalı ve yakın dövüş silahları ile mücadele edebilirsiniz.

Pompalı Pro
Shotgun Pro
Mod Açıklaması

Belirlenen galibiyet sayısına ulaşan takım kazanır.

Galibiyet için Gereken Şartlar

Karşı takımı yok eden ilk ekip kazanır! Karşılaşma esnasında ölürseniz bir sonraki roundu beklemelisiniz. Kazanma/Kaybetme iki takım için de her turda sayılır. Belirlenen sürede rakibi saf dışı bırakan taraf kazanır. Süre biterse, daha fazla hayatta kalan oyuncusu olan takım kazanır. Bu modda sadece pompalı ve yakın dövüş silahları ile mücadele edebilirsiniz.

Bot Modu
AI Mode
Mod Açıklaması

Yapay zeka botlarını öldürerek hedefe ulaş ve maçı kazan.

Galibiyet için Gereken Şartlar

Belirlenen süre içerisinde hedeflenen öldürmeyi yakalamanız gerekmektedir. (Eğer hedefe ulaşamadan süre biterse, en yüksek skoru elde eden takım kazanır.)

YIKIM MODU
Strike
Mod Açıklaması

Haritadaki düzenekleri aktif et ve rakip takıma karşı koru.

Galibiyet için Gereken Şartlar

Takımlar hem savunma hem de saldırı olmak üzere iki etap boyunca mücadele ederler. Mücadele esnasında saldırı takımındaki oyuncular haritada iki farklı bölgede bulunan düzenekleri ele geçirip aktif ederek 1 puan kazanır. Saldıran takım iki düzeneği de aktif ederse o etap sona erer. İki etap sonunda saldırı tarafında en çok düzenek aktif eden takım mücadeleyi kazanır. Beraberlik durumunda düzeneklerin aktif edilme süreleri kazananı belirler.