DUYURU

Yeni Destek Sistemi Açıldı!
27.02.2014

NTTGame'in sevgili oyuncuları!

Bilet sistemimizde daha önceden yaşanmış olan aksaklıklar, eksiklikler ve sizlerin de bu konuda yapmış olduğunuz geri bildirimler neticesinde, mevcut sistemimizi size en uygun şekilde değiştirmek için uzun zamandır çalışmaktayız. Bu çalışmalarımız sonucunda yeni bilet sistemimizi bugünden itibaren hizmetinize sunacağız.

Yeni sistemimiz sizlere yaşadığınız sorunları daha ayrıntılı olarak iletebilme imkanı sağlarken, birçok sorun için de kullanışlı çözüm yolları sunmaktadır. Yani artık bilet atmanıza gerek kalmadan da çözüm elde edebileceksiniz. Gerekli görüldüğü durumlarda yaşanılan benzer sorunlar için rehberler oluşturulacak ve size en kullanışlı çözümü sağlayabilmemiz için düzenli olarak geri bildirimleriniz değerlendirilecektir.

Yeni sistemimizle birlikte, bilet gönderirken, sizin de dikkat etmeniz gereken bazı kurallar bulunmaktadır. Bu kurallar uymanız yaşadığınız sorunun daha kısa sürede çözüme ulaşmasını sağlayacaktır.

Lütfen aşağıdaki kuralları dikkate alınız:

1 - En az 1 N-Point sahibi olmayan hesaplar bilet gönderemeyeceklerdir.
2 - Her hesap günde en fazla 1 bilet gönderme hakkına sahiptir.
3 - Yaşadığınız herhangi bir sorun hakkında farklı hesaplardan atılan biletler dikkate alınmayacaktır. Aynı konu hakkında birden fazla bilet atmayınız.
4 - Bilet atarken sizden istenilen bilgiler ile ilgili alanları eksiksiz ve doğru olarak doldurmadığınız taktirde biletiniz değerlendirmeye alınmayacaktır.
5 - Yaşadığınız sorun ile ilgili biletlerinizi ilgili bölüme atmanız gerekmektedir. Yanlış bölüme atılan biletler değerlendirilmeye alınmayarak kapatılacaktır.
6 - Atılan biletlerde herhangi bir çeviri programı kullanılması sonucu, bilet anlaşılmaz hale gelebilmektedir. Bu gibi biletlerin içeriği anlaşılamadığı için ne yazık ki değerlendirme yapılamamaktadır. Biletlerinizi Türkçe olarak da gönderebilirsiniz.
7 - Uygunsuz üslup ile yazılan biletler dikkate alınmayacaktır. Ayrıca bu gibi durumlar sebebiyle hesabınız engellenebilir.
8 - Hiçbir hesap için herhangi bir şekilde restorasyon işlemi yapılmayacaktır. Bu yüzden eşya restorasyon talebinde bulunmayınız.
9 - Sizden bilgi istenilen biletlere 72 saat içerisinde gerekli cevapları iletmediğiniz durumda biletiniz cevaplanmadan kapatılacaktır.
10 &ndash Sistemimizdeki bu değişiklik sebebiyle eski sisteme gönderilmiş olan biletler değerlendirilemeyecektir.

Yeni sistemimizle sizlere daha verimli yardımlarda bulunmaktan mutluluk duyacağız.
Her zamanki gibi desteğiniz için teşekkür ederiz.

NTTGame Destek Ekibi