DUYURU

BDW Güncellemesi
27.03.2014

Merhaba Knight Online Oyuncuları,

27.03.2014 tarihli yama ile birlikte Border Defense War'da köklü güncellemeler yapıldı. Yeni Border Defense War sistemi hakkında ayrıntılı bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

BDW Sistemine Eklenenler
*Siege Energy Eşyası
*Kecoon Yaratığı
*Her 2 taraf için Siege Tower

Savaş Süresi
Border Defense War'da savaş süresi 30 dakika olarak devam etmektedir.

Savaş Bitiş Şartları
Border Defense War'da savaşın kazananı belirlemek için 3 farklı kriter mevcut. Bunlar
*60 puana ulaşan ilk takım olmak
*Rakibin Siege Tower'ını yıkmak
*30 dakikalık süre sonunda bu şartlar sağlanmamışsa takım olarak en çok puana sahip olmak

Siege Tower
Yeni sistemde her 2 taraf için de korunması gereken bir Siege Tower bulunmaktadır. 200 yaşam puanına sahip olan bu Tower'lara oyuncular sadece Siege Energy eşyası hasar verebilir.

Siege Energy Eşyası
Bu eşya rakip takımın merkezinde bulunan Siege Tower üzerinde kullanılır. Siege Energy eşyasını rakip takımın bir oyuncusunu veya her 1 dakikada respawn olan Kecoon'ları keserek elde edebilirsiniz.
Bu eşyayı Siege Tower'a fırlattığınızda, Tower'a 10 hasar verirsiniz (Yani takım olarak, rakip takımın Tower'ına toplamda 20 adet Siege Energy eşyası fırlattığınızda Tower yıkılıyor ve kazanan taraf siz oluyorsunuz.)

Dipnot: Eğer çantanızda Siege Energy eşyası varken rakip oyuncu tarafından öldürülürseniz, çantanızdaki Siege Energy eşyalarının hepsi kaybolur.

Puan Kazanma Sistemi
*Öldürdüğünüz her rakip için takımınıza 1 puan, rakip takımın Siege Tower'ına attığınız her Siege Energy eşyası için 2 paun kazandırırsınız.

Ayrıca yapılan yeni güncelleme ile birlikte bir karakter öldükten sonra belli bir süre sonra kalkmaz ise, o karakter direkt olarak Moradon'a gönderilir.

Umuyoruz ki yeni sistem ile Border Defense War'dan daha çok zevk alabilirsiniz.

NTTGame | Knight Online Ekibi