DUYURU

NTTNow Uygulaması Yayında!
14.01.2019
Merhaba Şövalyeler!
Knight Online'ın yeni sunucularının ön kayıt sürecinde kullanabileceğiniz yeni bir mobil doğrulama uygulaması yayınladık. Ayrıca bu uygulama üzerinden etkinliklerimiz hakkında tüm bilgiye ulaşabileceksiniz. NTTNow ile hiç bir yeniliği kaçırmayacaksınız!
NTTNow'a hoş geldiniz!

Uygulama İOS ve Android telefonlarda kullanılabilir!
[IOS İÇİN İNDİRİN]
[Android İÇİN İNDİRİN]

TELEFON NUMARANIZI DOĞRULAYIN
Uygulamayı telefonunuza yükledikten sonra aşağıdaki gibi bir ekran ile karşılaşacaksınız.
Lütfen bu ekranda telefon numaranızla doğrulama işlemini gerçekleştirin.

DİKKAT: IOS işletim sistemine sahip telefonlarda kendinize ait olmayan bir numara ile kayıt yaptığınız takdirde, doğrulama koduna sahip olmadığınız için doğrulama işlemi tamamlanmayacak ve cihazınızda NTTNow uygulaması kilitlenecektir. (Android telefonlarda NTTNow uygulaması doğrulama kodunu otomatik olarak SMS'ten aldığı için böyle bir durum yaşanmamaktadır.)

1. UYGULAMADA ÜLKENİZİ SEÇİN
2. TELEFON NUMARANIZI DİKKATLİCE GİRİN VE NEXT BUTONUNA BASIN
3. GİRDİĞİNİZ TELEFON NUMARASINA SMS İLE 6 HANELİ DOĞRULAMA KODU GELECEKTİR
4. TELEFONUNUZA GELEN DOĞRULAMA KODUNU NTTNOW UYGULAMASINA GİRİN
İŞLEMİNİZ TAMAMLANDI!

Ve hazırsınız!
NTTGame Ön Kayıt adımlarını takip ederek kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz!

ÖN KAYIT İşlemleri için BURAYA göz atabilirsiniz.

NTTNow Hakkında Dikkat Etmeniz Gerekenler

1- Uygulamayı cep telefonunuza kurduğunuz an itibariyle, cihazının sim kartınızla eşleştirilecek ve aynı telefondan başka bir sim kart kullanarak ikinci bir kayıt yapılamayacaktır.

2- IOS işletim sistemine sahip telefonlarda kendinize ait olmayan bir numara ile kayıt yaptığınız takdirde, doğrulama koduna sahip olmadığınız için doğrulama işlemi tamamlanmayacak ve cihazınızda NTTNow uygulaması kilitlenecektir. (Android telefonlarda NTTNow uygulaması doğrulama kodunu otomatik olarak SMS'ten aldığı için böyle bir durum yaşanmamaktadır.)

3- Sim kartın olmadığı cihaz ve uygulamalar ile (Örnek: Tablet ve Emülatörler) kayıt yapılamayacaktır.

4- Ön kayıtlar 6 gün sürecek (16 Ocak – 21 Ocak) ve bu süre zarfında sadece NTTNow uygulaması ile hesabını doğrulayan oyuncular, yeni sunucular açıldığında, sunuculara girme şansı yakalayacak.

5- Uygulamayı kullanarak sadece bir hesap oluşturabileceksiniz. İlerleyen tarihlerde ek olarak iki hesap daha eklenmesine izin verilebilir.

6- 2 Sunucuda da karakter oluşturabileceksiniz ancak sunucular açıldıktan sonra (22 Ocak) sadece en son seçtiğiniz sunucuya girebileceksiniz.

7- Ön kayıt süreci bittikten sonra yeni sunucular açılacak ve bir gün boyunca sunucu değiştirme şansınız olmayacak. Bir gün sonra diğer sunucularda da oynayabileceksiniz.

8- Teknik bir sorun yaşanmadığı taktirde hesap paylaşımları ya da hesap satımları durumunda, telefon numarası ile ilgili sorun yaşayan oyuncularımız, müşteri hizmetlerinden destek alamayacaklardır.

NTT Game