DUYURU

Yeni Sunucular Açıldı!
17.11.2022


Herkese Merhaba,

Yeni sunucular Agartha, Pandora ve Felis sunucuları 17 Kasım 16.00'da açıldı!

Yeni sunucularda yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız hemen yerinizi kapın çünkü yeni sunucular herkese açılmış durumda.

Yeni sunuculara giriş yapabilmeniz için izlemeniz gereken adımları sizlere anlatacağız ve çok kısa bir süre içerisinde yeni sunucu kaydınızı tamamlayarak sizler de bu maceraya atılabilirsiniz.

Yeni sunuculara giriş yapmak için NTT Game hesabına sahip olmanız yeterli olmayacak, yeni sunuculara giriş yapabilmek için NTT Game hesabınız ile birkaç adımda özel bir kayıt işlemini tamamlamanız gerekiyor.

1- Yeni sunucu kayıt işlemlerine başlamak için Knight Online anasayfasına giderek NTT Game hesabınız ile giriş yapın.

Knight Online Anasayfası

2- Giriş yaptıktan sonra yine anasayfada bulunan 'YENİ SUNUCULARA KAYIT OL!' butonuna tıklamanız gerekiyor.

Eğer NTT Hesabınız ile giriş yapmadan bu butona tıklarsanız sizden giriş yapmanız istenecektir, lütfen yeni sunuculara kayıt olmak istediğiniz NTT Game hesabı ile giriş yapın ve tekrar bu butona tıklayın.

Hesabınızda OTP/ICS sistemi aktif ise direkt olarak aşağıdaki OTP/ICS rehberini geçerek 3. adıma geçebilirsiniz.

Eğer bu butona tıkladığınızda karşınıza ​'Hesabınızda aktif bir OTP/ICS bulunmuyor. Lütfen OTP/ICS aktif edin ve daha sonra tekrar deneyin.' uyarısı geliyor ise OTP/ICS sistemini hesabınız için aktif hale getirmeniz gerekiyor.

NTT Game hesabınız ile OTP/ICS sistemine kayıt olmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.
https://otp.nttgame.com/

OTP/ICS Sistemine kayıt olma ve kurulum rehberi için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.
https://nttga.me/ics-otp-rehber

3- Hesabınızda aktif bir OTP/ICS var ve yeni sunucu kayıt butonuna bastıysanız karşınıza tanımlama penceresi gelecektir. Bu pencereye alan kodu ve telefon numarası bilgilerinizi yazdıktan sonra 'DOĞRULAMA KODU GÖNDER' butonuna tıklayın.


DİKKAT
- Yeni sunucu kaydı için her NTT Game hesabında sadece bir telefon numarası kullanılabilir, bir telefon numarası kullanarak birden fazla hesap ile yeni sunuculara kayıt olamazsınız.

- Yeni sunucu kaydı sırasında kullandığınız telefon numarasının oyun için takas işlemlerini aktif etmek için gereken SMS onayı ya da OTP/ICS sisteminde kullanılan numara ile AYNI OLMAK ZORUNDA DEĞİLDİR.

4- Telefon numaranıza gelen doğrulama kodunu aşağıdaki pencereye yazın ve 'ONAYLA & KAYIT OL' butonuna tıklayın.


Tebrikler! Yeni sunucuya giriş yapabilmek için kaydınız tamamlandı. Yeni sunuculara giriş yapmak için bir sonraki adımımız sunucu seçimi olacak.

5- Yeni sunuculara giriş yapabilmek için girmek istediğiniz sunucuyu seçmek zorundasınız, sunucu seçimi için kayıt işleminin tamamlandığı penceredeki 'SUNUCU SEÇİN' butonuna tıklayın.


6- Karşınıza gelecek olan pencerede yeni sunuculara kayıt olmak için kullandığınız telefon numarasına tekrar doğrulama kodu almanızı sağlayacak olan 'DOĞRULAMA KODU GÖNDER' butonuna tıklayın.


7- Telefonunuza gelen doğrulama kodunu yazdıktan sonra sunucunuzu seçebilir ve 'ONAYLA & KAYIT OL' butonuna tıklayarak yeni sunucu kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

DİKKAT
Agartha, Pandora ve Felis sunucularında karakter oluşturmanız durumunda seçtiğiniz sunucuyu değiştiremezsiniz, bu yüzden karakter oluşturmadan önce oynamak istediğiniz sunucudan emin olmanızı tavsiye ediyoruz.
Seçtiğiniz sunucu en fazla bir defa değiştirebilirsiniz.

İyi eğlenceler!
NTT Game | Knight Online Ekibi